Mailings behandelen, een speciale verpakking of relatiegeschenken verzenden?

Bij Service Masters zijn uw direct mailings in goede handen!

Uw direct mailings behandelen en verzenden door een professionele partner met kennis van zaken: reken op Service Masters! Wij kunnen bouwen op een jarenlange ervaring en garanderen een topservice!

Drukwerk van hoge kwaliteit

U laat uw drukwerk ontwerpen door een grafisch ontwerper. Het ziet er subliem uit, heel professioneel, volledig zoals u het voor ogen had… Natuurlijk wilt u dat het er op papier net zo goed uit ziet! Daar kan Service Masters u bij helpen. Wij beschikken over de beste printers om uw mailing in hoge kwaliteit af te drukken. In zwart-wit of in kleur: aan u de keuze!

We werken al jaren samen met de betere offsetdrukkerijen in de streek. Zij kunnen uw drukwerk tot in de perfectie verzorgen van posters en folders tot antwoordkaart-mailings en huis-aan-huis folders. En dat op een brede waaier aan papiersoorten!

Uw mailing verpakken

Service Masters verpakt uw mailing zorgvuldig in een gepaste envelop in. U kunt hierbij kiezen uit verschillende formaten, kleuren en materialen. U wilt een catalogus of tijdschrift in een plastic folie of bio-folie verzenden? Ook dat is perfect mogelijk met Service Masters!

Speciale verpakking verzenden

Uw mailing kracht bijzetten met een blikvanger van een doosje? Dan kiest u voor 100% visibiliteit: iedereen doet dit doosje graag open! Ook voor het verzenden van speciale verpakkingen bieden wij heel wat mogelijkheden: een bodem-deksel doos, een vouwdoosje, een speciaal ontwerp, … alles kan! Zijn die doosjes duur qua portkosten? Dat hoeft niet: wij hebben immers doosjes die perfect binnen de vooropgestelde postnormen vallen!

Uw direct mailing campagne verzenden: correct en stipt!

Wij behandelen uw mailing alsof ze van onszelf is. Dit houdt in dat we van de eerste tot en met de laatste stap zorg dragen voor een correcte behandeling. Wij zorgen ervoor dat uw mailing tijdig bij uw klanten of leveranciers is.

Relatiegeschenken verzenden of een andere direct mailing?

Hebt u een andere direct mailing klaar? Perfect, Service Masters behandelt niet enkel papier. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verzenden van relatiegeschenken, uitnodigingen, events, bracelets, toegangsbandjes voor uw events en meer!

Event handling!

U organiseert een event, festival of concert waar de gasten een gepersonaliseerd toegangsbandje dragen… U wil deze graag op voorhand bij de gasten bezorgen, zodat wachttijden aan de inkom beperkt blijven. Maar u gaat die honderden of zelfs duizenden toegangsbandjes uiteraard niet zelf verzenden… Service Masters doet het met plezier, ook grote aantallen! Zo is Service Masters al jarenlang partner van Tomorrowland voor het verzenden van toegangsbandjes!

Wij zorgen voor een veilige en deskundige verpakking en verzending van uw bracelets zonder risico op schade tijdens het transport. Ook een anonieme verpakking, gepersonaliseerde verpakking op maat of verzending vanaf een bepaalde datum is voor ons geen enkel probleem!

Ook andere oplossingen zijn perfect mogelijk, op maat van uw evenement: traditionele toegangskaarten, polsbandjes, een VIP-pakket, goody bags, lanyards, toegangsbadges, … Wij zorgen voor een gepaste verpakking en tijdige verzending naar uw klanten!

Wij zorgen voor al uw direct mailings steeds voor een oplossing op maat. 

Want Service Masters is niet zomaar een mailing bedrijf!

Contacteer ons