Webshop handling, stock opvolging en verzending!

Service Masters, specialisten in webshop handling

Een succesvolle webshop runnen: dat kost handenvol tijd! De stock in de gaten houden, nieuwe producten zoeken en uittesten, contacten met leveranciers onderhouden, vragen van klanten beantwoorden, acties op touw zetten, uw marketing opvolgen en meer. Maar wie zorgt ervoor dat de bestellingen tijdig en correct bij uw klant toekomen Service Masters is gespecialiseerd in webshop handling voor bedrijven.

Stock opvolging en verzending

Service Masters organiseert de stock en logistiek van uw webshop. U stockeert uw producten eenvoudigweg bij ons. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over voldoende opslagruimte! Uiteraard gaan we met respect om voor uw producten. Ze krijgen een duidelijke en veilige plaats in ons magazijn.

Verwerken van bestellingen

Een bestelling in uw webshop? Die zetten wij klaar met de nodige precisie, zodat uw klanten de juiste producten ontvangen. We hanteren de juiste technieken om de bestelling correct te verpakken. En onze printers zorgen ervoor dat uw bestelling een juiste factuur, bestellijst, packing list en adreslabel krijgt. Juist omdat het verwerken van bestellingen onze specialiteit is, kunt u ervan op aan dat dit met een hoge efficiëntie gebeurt!

Tijdig verzending

Wij verzenden de bestelling rechtstreeks naar uw klant. Dankzij onze jarenlange ervaring kiezen wij resoluut voor betrouwbare partners, zodat uw klant de bestelling snel en in goede staat ontvangt.

Webshop handling op maat

Elke ondernemer legt zijn eigen accenten en dat valt ook op in de werking van een webshop. Daarom maken we graag een afspraak met u om te bespreken hoe u wil dat wij uw webshop handling organiseren voor u:

  • Welke documenten voegen we toe aan de bestellingen?
  • Krijgt de klant een cadeautje bij een bestelling?
  • Hoe moeten de bestellingen verpakt worden?

Wij zorgen ervoor dat uw klanten vertrouwen blijven hebben in uw onderneming. 

Maak een afspraak