Service Masters

Direct mailings

Wij kunnen bouwen op een jarenlange ervaring en garanderen een topservice!

Bij Service Masters zijn uw direct mailings in goede handen! 

Uw direct mailings behandelen en verzenden door een professionele partner met kennis van zaken: reken op Service Masters! Wij kunnen bouwen op een jarenlange ervaring en garanderen een topservice!

Drukwerk van hoge kwaliteit

We werken al jaren samen met de betere offsetdrukkerijen uit de streek. We kunnen dus uw drukwerk tot in de puntjes verzorgen. Of het nu gaat om een poster, folders of huis-aan-huis mailings, we doen het allemaal.

U laat uw drukwerk ontwerpen door een grafisch ontwerper. Het ziet er subliem uit, heel professioneel, volledig zoals u het voor ogen had… Natuurlijk wilt u dat het er op papier net zo goed uit ziet! Daar kan Service Masters u bij helpen. Wij beschikken over de beste printers om uw mailing in hoge kwaliteit af te drukken. In zwart-wit of in kleur: aan u de keuze!

We werken al jaren samen met de betere offsetdrukkerijen in de streek. Zij kunnen uw drukwerk tot in de perfectie verzorgen van posters en folders tot antwoordkaart-mailings en huis-aan-huis folders. 

Uw mailing verpakken

Service Masters verpakt uw mailing zorgvuldig in een gepaste envelop in. U kunt hierbij kiezen uit verschillende formaten, kleuren en materialen. U wilt een catalogus of tijdschrift in een plastic folie of bio-folie verzenden? Ook dat is perfect mogelijk met Service Masters!

Weet vooral dat folie een milieu onvriendelijke verpakkingswijze is die er stelselmatig zal uit gaan. Walloniƫ start hiermee al in 2022. Vlaanderen zal snel volgen. We bieden daarom een goed alternatief aan, met name de C4 envelop. Duurder dan folie, maar we voldoen dan direct aan de opgelegde milieu-eisen.

Speciale verpakking

Krachtige mailings zijn opvallende mailings. Soms kan dit heel eenvoudig door een gekleurde envelop te gebruiken. Maar neem je een onze verzenddoosjes dan heb je zeker succes. Ze voldoen aan de postnormen en als je er nog een kleine gadget mee bijstopt krijg je een effect dat iedereen graag heeft. Spanning en sensatie en iedereen zal het doosje openen.

Ook voor het verzenden van speciale verpakkingen bieden wij heel wat mogelijkheden: een bodem-deksel doos, een vouwdoosje, een speciaal ontwerp, … alles kan! Zijn die doosjes duur qua portkosten? Dat hoeft niet: wij hebben immers doosjes die perfect binnen de vooropgestelde postnormen vallen!

Uw direct mailing campagne verzenden: correct en stipt!

Wij behandelen uw mailing zoals we onze eigen mailings zouden behandelen. Van A tot Z netjes en correct. We zorgen uiteraard ook voor een stipte verzending.

Wij behandelen uw mailing alsof ze van onszelf is. Dit houdt in dat we van de eerste tot en met de laatste stap zorg dragen voor een correcte behandeling. Wij zorgen ervoor dat uw mailing tijdig bij uw klanten of leveranciers is.

Relatiegeschenken verzenden of een andere direct mailing?

Hebt u een andere direct mailing klaar? Perfect, Service Masters behandelt niet enkel papier. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verzenden van relatiegeschenken, uitnodigingen, events, bracelets, toegangsbandjes voor uw events en meer!